Upgrade Gira Homeserver 4.11

Upgrade Gira Homeserver 4.11

Gira HomeServer update

De centrale besturingseenheid voor het hoogwaardige Smart Home krijgt een uitgebreide software-update. De inbedrijfstelling van de Gira HomeServer wordt bijvoorbeeld gemakkelijker en efficiënter, de bediening voor de gebruikers wordt intuïtiever. De gegevensoverdracht gebeurt hier dankzij KNX Secure versleuteld. In de QuadClient is een visualisatie van de plattegrond mogelijk voor een intuïtieve en snelle bediening. Daarnaast kan in een nieuwe editor eenvoudig een plattegrond worden aangemaakt. De ongecompliceerde integratie van het Gira beveiligingssysteem Alarm Connect via een logische bouwsteen in de Gira HomeServer is nog een voorbeeld van de talrijke vernieuwingen. Om de leesbaarheid overdag te verbeteren, heeft de gebruikersinterface nu naast de zwarte ook een witte versie. De omschakeling tussen dag- en nachtmodus kan automatisch of handmatig worden uitgevoerd.

Update is helaas uitgesteld naar Q4 2020