Uw bedrijfspand

Als beheerder van bijvoorbeeld een kantoorpand, hotel, congrescentrum, bedrijfsverzamelgebouw of school heeft u volop uitdagingen:

 1. U wilt energiekosten besparen
 2. U wilt uw technische installaties efficiënt beheren
 3. Gebruikers in uw gebouw moeten optimaal kunnen werken

De nieuwste technieken op het gebied van gebouwautomatisering helpen u bij deze uitdagingen. En gelukkig heeft u de specialist al gevonden: Hevac Controls is expert in energiemanagement, gebouwautomatisering en regeltechniek voor kleine tot middelgrote gebouwen. Hevac adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt de beste oplossing voor uw gebouw!

Eenvoudig en bedrijfszeker inloggen op uw gebouwbeheersysteem, Hevac controls heeft hiervoor de juiste oplossingen. Bent u benieuwd of Hevac ook de juiste oplossing heeft voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via +316-16535016 of klik hier om direct een e-mail te sturen.


1. U wilt energiekosten besparen

Besparen van energie vergt discipline van de gebruikers van uw installaties. Maar zij betalen meestal niet de energierekening… Stuurt u ook mailtjes met het verzoek om het licht of de verwarming op tijd uit te doen? Staat de klimaatinstallatie aan terwijl er ramen open zijn? En gaat er veel energie verloren in ruimtes van medewerkers die niet aanwezig zijn? Zonde, want uw beveiligingssysteem “weet” of een raam open of dicht is en of er iemand aanwezig is in een ruimte. De informatie is dus al beschikbaar! Kon uw klimaatinstallatie of verlichting maar over die informatie beschikken… Dat zou optimale synergie betekenen! Die synergie bereikt u met de oplossingen van Hevac Controls.

Hevac integreert slimme elektrotechnische én werktuigbouwkundige systemen in uw gebouw tot één geheel. U realiseert daarmee kostenbesparingen zonder dat u er omkijken naar heeft!

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

 • Aanwezigheidsgerelateerde koeling, verwarming en verlichting
 • Daglichtgerelateerde verlichting
 • Automatische aanpassing van de klimaatregeling bij een langdurig geopend raam of uitgeschakelde verlichting
 • Ventileren op basis van luchtkwaliteit ter voorkoming van onnodig ventileren

2. U wilt uw technische installaties efficiënt beheren

Uw gebouw of gebouwen maken in toenemende mate gebruik van technische installaties. Of het nu gaat om verlichting, klimaat, beveiliging, toegangsverlening of camerabewaking: uw systemen moeten altijd werken. U wilt storingen voorkomen en zo weinig mogelijk servicekosten. Bovendien moeten de systemen optimaal afgestemd zijn op de gebruikers.

Het is niet altijd gemakkelijk om het overzicht te behouden: draait de klimaatinstallatie voor het kantoor? Wat is de temperatuur in de computerruimte? Heeft uw verlichting bijna de maximale branduren bereikt? Als facilitair manager moet u vaak reactief ingrijpen na telefoontjes van gebruikers. Het is lastig om situaties op afstand in te schatten en om instellingen te wijzigen. Er zit vaak niets anders op dan op locatie te kijken of een servicemonteur in te schakelen. En dat vergt kosten en tijd…

Met een Gebouw Beheer Systeem van Hevac Controls heeft u overal en altijd toegang tot uw installaties. Via het internet kunt u uw systemen beheren: thuis, op de zaak of vanuit een willekeurige andere plek. Bij calamiteiten krijgt u automatisch een e-mail of SMS. U heeft onmiddellijk inzage in de actuele status en u kunt direct instellingen wijzigen. Alle relevante gegevens zijn keurig opgeslagen in het systeem. Dus ook achteraf zaken analyseren en/of rapporteren is eenvoudig mogelijk. U kunt uw installaties proactief beheren in plaats van reactief! Dit betekent dat de kwaliteit omhoog gaat terwijl de beheer- en energiekosten dalen! Over efficiënt beheer gesproken…

De voordelen op een rij:

 • Op afstand de installaties beheren
 • Automatische SMS of e-mail waarschuwing bij calamiteiten
 • Altijd en overal inzage in de actuele status
 • Voorkomen van storingen
 • Lagere servicekosten
 • Lagere energiekosten
 • Berekening van energiekosten per gebruiker, afdeling of huurder
 • Monitoring van het energieverbruik door middel van periodieke e-mail

3. Mensen in uw gebouw moeten optimaal kunnen werken

Om mensen prettig te laten werken en optimaal te laten presteren is een fijne werkplek van cruciaal belang. Maar elke medewerker of afdeling heeft eigen voorkeuren. Vindt de secretaresse die de eerste dagen van de week werkt een temperatuur van 22 °C aangenaam? En geldt dat ook voor haar duocollega die de rest van de week op die plek zit? De vraag stellen is gelijk aan hem beantwoorden. Zoveel mensen, zoveel wensen!

Daarom biedt Hevac Controls flexibele oplossingen voor het inregelen van uw installaties per afzonderlijke ruimte. Hevac zorgt bovendien dat alle systemen eenvoudig bedienbaar zijn. Zo kan iedereen werken in een ruimte die hij of zij als prettig ervaart. En uw installaties verspillen geen energie in de ruimtes waar niemand aanwezig is. Met de oplossingen van Hevac werken niet alleen de mensen in uw gebouw optimaal, maar ook de technische installaties. Zodat u uw rendement verhoogt!