Control4 Muziek en “Domotica”

Control4 Muziek en “Domotica”

Hevac verzorgd uw woning volledig met Audio/TV en de Domotica zoals verlichting, klimaat en de security.

Met Control4 zorgen we ervoor dat u met 1 enkele afstandsbediening, tablet of smartphone elk apparaat in huis kunt bedienen! Een afstandbediening geeft eenvoud en elke TV wordt hetzelfde bediend. Is de remote even ergens anders dan neemt u de tablet of telefoon.

Hevac realiseert de Control4 projecten samen met Audio Experts zodat de gehele woning professioneel wordt gerealiseerd met de optimale nazorg.

Control4 heeft onlangs een nieuwe moderne afstandbediening uitgebracht, prachtig vormgegeven en ideaal om meer te bedienen dan enkel uw TV of Beamer. Het is de NEEO Remote in aluminium of antraciet. Bovenstaand de afbeelding van deze NEEO.

Vraag naar Koen voor meer informatie.